Wakker worden

 • Geschreven door: // Categorie: Dagboek

  Geen reacties

  En onrustige nacht. Ik kan weer praten, heb mijn ouders gesproken en zelfs S. kwam terug van zee. Vreselijk geschrokken. De meiden komen later wel langs. Drie en vier zijn ze. Te jong om te snappen wat er loos is. Het is goed dat ze thuis zijn. Maar ik mis ze.

  Veel tijd om daar bij stil te staan heb ik niet, ik rol van onderzoek in onderzoek. Ondertussen probeer ik mezelf scherp te houden. Praten wil ik. Mailen, woorden maken. Bang dat ik ze anders weer vergeet. Dat gebeurt niet. Ik praat zoveel mogelijk, maar ben moe. De hoofdpijn is er nog steeds en mijn linkerkant voelt doof.

  De neuroloog komt langs. Er is nog steeds twijfel of ik een infarct of TIA heb gehad. De cyste zit links, de klachten van gevoelloosheid en de uitvalsverschijnselen ook. Dat is vreemd. Schade links in het hoofd zou uitval aan de rechterkant betekenen. De linkerhersenhelft bestuurt de rechterkant en andersom. Bij mij lijkt het anders te werken. En eigenlijk is dat onmogelijk. Een MRI zal meer duidelijkheid moeten geven.

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

0 reacties op Wakker worden

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.