Thuis

 • Geschreven door: // Categorie: Dagboek

  Geen reacties

  Heerlijk, ik voel me bevrijd. Ik schuifel door huis en slaap voornamelijk. Maar wat ligt het lekker in je eigen bed! Ik geniet van de drukte, maar tegelijkertijd kan ik inderdaad niets hebben.

  Ik word gek van alle geluiden, bezoek, zonlicht. Maar ik vind het heerlijk. Ondertussen rent S. zijn benen uit zijn lijf. Perst sinaasappels, kookt groenten, geeft me mijn pillen, haalt de meiden bij me vandaan, brengt ze weer bij me, zet een kop thee, en doucht me. Hoe gênant dat ik dat zelf niet kan. Frustraties alom. Bij mij. Niet bij hem. Dit is liefde. In het kwadraat.

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

0 reacties op Thuis

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.