Kopzorgen

 • Geschreven door: // Categorie: Dagboek

  Geen reacties

  Ik heb steeds vaker hoofdpijn. Steeds heftiger ook. Ik merk dat ik minder scherp ben in mijn werk, maar ook thuis. Na de zomervakantie maar eens laten onderzoeken. Bij S. gaan de alarmbellen rinkelen. De cyste zal toch niet… Nee, zeg ik resoluut.

  Die cyste heeft er niets mee te maken. Ik ben gewoon druk geweest. En dan kan ik minder hebben. Ik maak zo weinig mogelijk afspraken en plan een vakantie met lieve vrienden. Steeds vaker laat ik sociale verplichtingen schieten. Ik ben me er zelf niet bewust van, maar word er pijnlijk aan herinnerd. Het is me gewoon te druk. Alle indrukken komen als een stoomwals over me heen en dat trek ik niet. Ze dus maar overslaan is het meest effectief, lijkt me. Dat wordt me, begrijpelijk, niet door iedereen in dank afgenomen.

  Ik plan een vakantie met mijn moeder. Bijtanken.

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

0 reacties op Kopzorgen

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.