Gezichtsveldonderzoek

 • Geschreven door: // Categorie: Dagboek

  Geen reacties

  Ik word in een kamertje gezet en moet op een knopje klikken als ik een lichtflitsje zie. Ik doe dat braaf en word lichtelijk misselijk van de tunnel met flikkerende lichtjes. Ik moet me bovendien een half uur blindstaren en dat vergt nogal wat. Ik knipper te veel en het onderzoek wordt even onderbroken.

  Lang geconcentreerd kijken is lastig en de bonkende hoofdpijn maakt het er niet makkelijker op. Maar na nog eens een half uurtje zit het er op. De uitslag krijg ik meteen: mijn zicht aan de linkerkant is minimaal. De oogarts laat me een kaartje zien waarop mijn gezichtsveld is ingevuld. Overal stipjes. Behalve aan de linkerkant. Maagdelijk wit met hier en daar een klein stipje. Dat ik zo vaak mijn nek moet uitrekken als ik over mijn linkerschouder moet kijken is dus niet verwonderlijk.

  We spreken af dat ik in maart terug kom, dan zijn de MRI-scans bekeken en is er meer duidelijkheid omtrent de bevindingen van de neuroloog.

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

0 reacties op Gezichtsveldonderzoek

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.