Scarface

 • Geschreven door: // Categorie: Dagboek

  6 reacties

  Vanmiddag zijn de buitenste hechtingen er uitgehaald. Best een spannend moment, want je vraagt je toch af of alles zonder blauw touw een beetje bij elkaar blijft. Ook een rollade knapt niet altijd op als de draadjes worden doorgeknipt, om maar eens een bizarre vergelijking te trekken…Het touw werd voorzichtig losgeknipt, verbogen, omgehaald, gedraaid. Het trekkerige gevoel van mijn ‘facelift’ verdween direct. Het litteken is strak en ziet er verder rustig uit. Geen ontstekingen, geen lekkage. Helemaal prima. Scarface, Frankenstein, ik vind alle bijnamen goed. We zijn weer een stapje vooruit gegaan in dit proces.

   
  20120327-180034.jpg

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

6 reacties op Scarface

 • Laura wrote on March 27, 2012 at 4:30 // Reply

  Mag ‘lekker ding’ ook?

 • Agaat wrote on March 27, 2012 at 4:33 // Reply

  “Thing” as in die van de Adams Family? Ja, dat mag ook 😉

  • Laura wrote on March 27, 2012 at 9:14 // Reply

   Nee Agaat, geen adams family 🙂

 • Patrick RP (VRF) wrote on March 27, 2012 at 4:33 // Reply

  Zo’n gulp heb ik ook…..

 • petra wrote on March 27, 2012 at 5:24 // Reply

  Hoi agaat.leuke grap rollade hi hi.je ziet veel,heel veel dingen zo positief zo was ik ook vlak na de operatie! Maar bij mij is dat vrij snel veranderd,dat trekkerige gevoel heb ik nog steeds,bij mij is het al ff geleden maar denk dat het blijft.ook niet erg hoor.nou veel tweeten vindt ik leuk,lees het graag.groet Petra

 • Robijn Brands wrote on March 27, 2012 at 5:55 // Reply

  Dag Agaat,
  Ik had een berichtje achtergelaten op agaat@hotmail.com het gaat over jou ochtendjas. Had nog geen antwoord gekregen maar heb wel jou huisadres gevonden op de site. Ik lees jou blog af en toe dus ik weet hoe jij er voor staat. Heb het zelfde gehad als jou ook steeds zo hyper morgen de laatste medicijnen dan ben ik daar van af. Verder heb ik nog hoofdpijn en het kijken is nog niet helemaal ok. Maar dat kan beter worden volgens de artsen heeft te maken met de bloedvaatjes rondom de vaatkluwen deze hebben nooit 100% hoeven werken en dat moeten ze nu wel. Dus daar moeten ze even aan wennen.

  Groetjes van Robijn

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.