Lachpijn

 • Geschreven door: // Categorie: Kijkvoer

  4 reacties

  Jullie zijn creatief! En hebben humor. Ik krijg de meest uitzinnige kaarten en cadeautjes door de brievenbus geduwd en de een is nog grappiger en ontroerender dan de ander. Er komen complete handgeschreven brieven, grappige gadgets, bakken chocolade en aandoenlijke kaarten en gedichten.

  Ik heb jullie in verschillende blogs al een enorme veer gegeven daarvoor. Ik waardeer het enorm! Het geluid van een stapel post die met een klap op de mat valt bezorgt me meteen een stoot endorfine. En nu ik (tijdelijk…) minder chocolade eet, moet ik ze wel uit een andere hoek opsnuiven. Dat lukt door jullie. Vandaag moest ik bijvoorbeeld enorm lachen om onderstaande kaart die ik kreeg van WJ. Een perfect staaltje ‘beroepsdeformatie’ en helemaal passend bij zijn en mijn vak en vakgebied.

  Lachen doet nog erg pijn, mijn linkerkant is nog wat ontzet, maar deze pijnscheut had ik er best voor over.

  20120328-195240.jpg

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

4 reacties op Lachpijn

 • Antoon wrote on March 28, 2012 at 9:49 // Reply

  Meissie, ik begrijp dat je er weer een beetje bij komt. Das mooi, om te janken zo mooi. Zie http://tinyurl.com/34zhgzj Het heet mooi, en dat is het ook.
  For the record, Maarten van Roozendaal.
  Liefs,
  Antoon

 • Antoon wrote on March 28, 2012 at 10:19 // Reply

  Ennuh, ook al herhaal ik anderen, je brengt het prachtig onder woorden.
  Antoon

 • Wouter wrote on March 29, 2012 at 4:20 // Reply

  Sorry voor de pijnscheut… Maar voor een goed doel, zullen we maar zeggen…

 • Willemvk wrote on April 1, 2012 at 8:17 // Reply

  Hij is prachtig!~!

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.