Vlecht weg

 • Geschreven door: // Categorie: Dagboek

  4 reacties

  “Mag ik je haar houden? Dan kan ik het in mijn eigen haar vastmaken en dan heb ik écht heel lang haar” “Nee, we doen het in deze envelop. Weet je nog waarom?” “Oh, ja! Voor de kindjes zonder haar! Mijn haar is inmiddels opgestuurd naar Stichting Haarwensen.

  39 Centimeter vlecht in een grote envelop. M6 en M7 mogen hem op het postkantoor afgeven. Ze zijn er trots op. Vooral M7 heeft hele fantasieën over de kindjes die mijn haar zullen gebruiken. Mijn nieuwe coupe vinden ze beiden mooi. M6 was even in shock, maar zei toen “ik wist niet dat een mama met kort haar zó mooi kon worden!” Met haar fototoestel nam ze een mooie foto en die nam ze die middag mee naar school. Zo kon iedereen zien hoe leuk moeders met kort haar zijn.

  PostNL brengt mijn vlecht vandaag bij Stichting Haarwensen. Dat er maar een prachtpruik van gemaakt mag worden!

  20120403-123155.jpg

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

4 reacties op Vlecht weg

 • Willemvk wrote on April 3, 2012 at 7:25 // Reply

  “ik wist niet dat een mama met kort haar zó mooi kon worden!”

  Wat een prachtige reactie!!

 • Miriam wrote on April 3, 2012 at 7:32 // Reply

  Mooi gebaar, Agaat

 • Elma wrote on April 3, 2012 at 7:53 // Reply

  Dus de vlecht is inmiddels onderweg….Waar vast en zeker iemand heel erg blij van wordt.
  En wat een mooie reacties vd meiden, wat hebben jullie toch lieve schatten. Dikke knuffel van ons!

 • petra wrote on April 5, 2012 at 6:12 // Reply

  Super van je,petje af

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.