Verkeerde plek

 • Geschreven door: // Categorie: Dagboek

  1 reactie

  Ik meld me keurig op tijd. Het is er rustig. Lelystad. Een stad waar ik niets mee heb, maar waar ik tegelijk zo naar terug verlang. Ik wil hier niet zijn, niet op deze plek. Ik hang tegen de motorkap en kijk naar voren. Een collega. De kazerne. Ik zwaai enthousiast, hij knikt terug. Hij heeft me niet herkend. Mijn haar is kort en mijn uniform hangt in de kast. Hij verwacht me hier niet. Ik had mezelf hier ook niet verwacht, een paar weken terug. Ik had hier niet moeten zijn. En hier weer terugkomen is voor mij onbespreekbaar.

  Ik stap naar binnen en schud handen. Doe mijn verhaal en luister gespannen. ‘Werken? Nee, dat doen we voorlopig maar niet. Accepteren, meid. Accepteer en herstel. Ik zie je 3 augustus weer. Zelfde plek’.

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

1 reactie op Verkeerde plek

 • Marian Mulder wrote on July 7, 2012 at 11:56 // Reply

  Ik ben inmiddels een jaar verder en werk al weer 50 procent, je zult zien zodra je weer een beetje aan de slag bent gaat het heel snel want je wordt sterker door weer lekker je normale leven op te pakken en het leven als patient steeds meer achter je te laten. Succes Agaath, nog even geduld en dan ga je knallen!!

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.