Zoekt en gij…

 • Geschreven door: // Categorie: Dagboek

  2 reacties

  De reikwijdte van dit blog blijft me verbazen. Nog wekelijks komen er mails binnen met vragen, tips, harten onder de riem en verhalen van ‘lotgenoten’. Vanaf de start op 1 maart jl. bezochten meer dan 15.000 bezoekers de site en samen bekeken zij meer dan 54.000 pagina’s.Bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Onbegrijpelijk. Egostrelend natuurlijk. Een groot deel (75%) van de bezoekers komt vaker terug. De resterende 25% kwam toevallig voorbij en had het na één bezoekje wel gezien.

  Onlangs kreeg ik een mail van een ex-voetballer met een missie:
  20120703-224723.jpg

  In een volgend blog kom ik hier nog eens op terug.

  Google Analytics openen is altijd weer een feestje. Naast het groeiende aantal bezoekers kan ik de meest mooie statistieken over mijn bezoekers naar voren toveren. Ik zie nog net niet wat mijn bezoekers eten, maar ik weet inmiddels véél van jullie. 😉

  Ik kan bijvoorbeeld zien op welke manier mijn bezoekers dit blog bereiken en welke zoektermen daarbij eventueel zijn gebruikt. De meeste zoektermen hebben te maken met hersentumoren, hersencystes en hersenoperaties. Veel zoektermen hebben iets van mijn naam in zich (Agaat hersenen, Agaat tumor hoofd, Agaat blog, etc.) Maar andere zoektermen zijn te grappig voor woorden. De mensen die bepaalde zoektermen op Google intikten kwamen op mijn blog terecht, maar zullen nu niet direct het antwoord hebben gevonden dat ze zochten…

  Een korte greep uit de lange lijst:
  – Impact scarface
  – Cola vlek

  – Blij zijn dat je er nog bent
  – Pilletjes brainstorm
  – ik ga met mijn vijand op vakantie is geboekt
  – kort koppie kind
  – Hip kapsel
  – UMCG
  – Haar er af na operatie
  – temporaalkwab cyste oplossen
  – zelfmoord
  – ik ben werkloos maar voel me mooi in mijn hoofd
  – witte vlek in hersenscan
  – Opeens blonde lok
  – hopelijk ga je je nu beter voelen
  – barbapapa
  – Zinnen over mensen waaraan je je irriteert
  – Giraf lange staart waarom
  – hersencyste is humor

  • Facebook
  • Twitter

Reacties

2 reacties op Zoekt en gij…

 • Laura wrote on July 3, 2012 at 8:55 // Reply

  Met je vijand op vakantie? oeps!

 • Marian wrote on July 30, 2012 at 1:53 // Reply

  Toevallig vroeg ik me vandaag af hoe het met je zou zijn. Moest maar heel even zoeken naar je blog 🙂

Leave a Reply

Vul de velden in om je reactie achter te laten. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.